RIJBEWIJS BINNEN 2 WEKEN? DAT ZOU KUNNEN!!

Wilt u uw rijbewijs binnen een korte tijd halen? dan is onze ‘spoedcursus rijbewijs’ een goede uitkomst! Dit kan zijn voor uw werk, maar bijvoorbeeld ook omdat u vlak voor de vakanties uw rijbewijs wilt hebben.

Hoe gaat de spoedcursus rijbewijs in zijn werk?

Wanneer u bij ons een opleiding wilt volgen moet u eerst het inschrijfformulier invullen. Als het om een spoedcursus rijbewijs gaat dient u dit onder het kopje opmerkingen te vermelden. Nadat u zich heeft ingeschreven streven wij ernaar om u binnen 2 werkdagen terug te bellen. Binnen dit gesprek maken wij een afspraak met u.

De intake-les is de eerste rijles waarin wij een beeld van u kunnen schetsen wat betreft het auto rijden. Dit is dus voor u het moment om te laten zien hoe snel u de draad oppakt en voor ons om te zien wat u aan kunt. Aan de hand hiervan kunnen we samen overeenkomen welke rij-opleiding het beste bij u past. De intake-les duur 90 minuten en kost € 65,-.

Na het volgen van de intake les zijn we het eens geworden over het tijdsbestek waarin u wilt afrijden. Hierop volgend maken we een planning. Binnen deze planning wordt uw examendatum vastgesteld. Dit geldt ook voor de tussentijdse toets en de lessen naar het examen toe.

Het is mogelijk met een spoedcursus in 2, 4, 6 of 8 weken al af te rijden. Dit is uiteraard afhankelijk van de tijd die u heeft en de beschikbaarheid van examenplekken bij het CBR.
Natuurlijk zitten hier wel enkele voorwaarden aan vast. U moet in ieder geval veel vrije tijd hebben. Daarnaast dient u uw theorie examen gehaald te hebben voordat we aan de lessen kunnen beginnen. De leermiddelen voor de theorie, een online leer en vragenboek, zitten niet in het spoedcursus rijbewijs pakket inbegrepen. Wanneer u uw theorie examen gehaald hebt is het tijd om dit in de praktijk toe te gaan passen. U kunt u nu op 1 ding gaan focussen, het auto rijden.

Het proces

De eerste paar lessen worden vooral gewijd aan de voertuigbediening. We gaan dus vooral praktische oefeningen doen waardoor u het voertuig beter onder controle krijgt. Daarna besteden we aandacht aan het deelnemen aan het verkeer. U krijgt nu dus te maken met voorrangsregels. Ook komen de bijzondere manoeuvres en de snelweg aan bod. Wanneer alle onderdelen van uw rij-opleiding behandeld zijn en deze goed geoefend zijn gaat u de tussentijdse toets afleggen bij het CBR.

De tussentijdse toets is een zogenaamd proefexamen waarbij u beoordeeld wordt alsof het een echt examen zou zijn. U wordt dan ook echt beoordeeld door een CBR examinator. U kunt dus de spanning van het echte examen al een beetje meemaken. Ook weet u precies wat u te wachten staat bij het echte examen. U kunt dus niet zakken of slagen, maar u kunt wel vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het eerste examen.

Prijzen

Wij streven ernaar om u binnen een zo kort mogelijke tijd, zo veel mogelijk aan te leren. Dit gaat natuurlijk beter wanneer u de lessen kort achter elkaar inroostert. Dit betekent dan ook dat u veel vrije tijd moet hebben om uw rijbewijs snel te halen!

Bij een spoedcursus rijbewijs zit altijd minimaal het volgende inbegrepen:

  • 35 lessen van 60 minuten
  • 1 CBR Tussentijdse toets (incl. autohuur en administratie)
  • 1 CBR Praktijk examen (incl. autohuur en administratie)

De beginprijs van een spoedcursus rijbewijs ligt op €2532,-.  Dit is inclusief het bovenstaande. Dit wordt dan aangevuld met de benodigde lessen die we bij de intake-les (€65,-) besproken hebben.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Wat onze leerlingen over ons zeggen

Christian

Hendrik Ido Ambacht

“Het is een rijschool waar je zeker bent, dat je goed geholpen wordt met het…

Sander

Hendrik Ido Ambacht

“Uitstekende ervaring. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt stapje voor stapje nieuwe dingen geleerd….

Manon

Dordrecht

“Heel fijn. Zij voelt haarfijn aan hoe je in de lessen zit. Streng genoeg om…