Trauma Begeleiding

Automobilisten / beroepschauffeurs die een ernstig verkeersongeval hebben meegemaakt, durven daarna vaak niet meer plaats te nemen achter het stuur. Angst voor herhaling of problemen met de ongevalverwerking spelen hen parten. Goede rijtechnische en psychologische begeleiding is daarom van groot belang.

Fobiebegeleiding

Veel mensen ervaren angst tijdens de verkeersdeelname in een auto. Zowel de beroepschauffeur als de particuliere automobilist. Het aantal mensen dat last heeft van deze ervaringen is enorm groot. U bent dus zeker niet de enige! Dit kan u enorm beperken in uw mobiliteit, zeker als het rijden deel uitmaakt van uw werk of wanneer u om wat voor reden ook sterk afhankelijk bent van uw auto.

Veel mensen ervaren de klachten vaak op de autosnelweg, maar ook in een tunnel of op een brug. Bij andere mensen sluipt het erin en merken ze dat na verloop van tijd de angst toeneemt.

UNA Rijvaardig kan in dit geval voor u een uitkomst bieden. Wij kunnen u deskundige hulp bieden in het omgaan met rij-angst en fobische klachten tijdens het autorijden.

Wat onze leerlingen over ons zeggen

Christian

Hendrik Ido Ambacht

“Het is een rijschool waar je zeker bent, dat je goed geholpen wordt met het…

Sander

Hendrik Ido Ambacht

“Uitstekende ervaring. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt stapje voor stapje nieuwe dingen geleerd….

Manon

Dordrecht

“Heel fijn. Zij voelt haarfijn aan hoe je in de lessen zit. Streng genoeg om…