Betaalbare rijles in uw eigen tempo

UNA Rijvaardig is opgericht in 1996 en werd toen geleid door 1 instructeur (Usha).

Intussen UNA Rijvaardig uitgegroeid tot een bekende autorijschool binnen Hendrik Ido Ambacht en omstreken. Na wat samenwerkingen met meerdere instructeurs hebben Usha en Simon (echtgenoot) besloten samen verder te gaan met de bedrijfsvoering. Het blijft op deze manier een eigen familiebedrijf waarin we staan achter onze afspraken met de klant en hun nooit tekort zullen doen. We lessen in zowel handgeschakelde auto's als in een automaat. Hierdoor krijgt iedere klant de persoonlijke benadering en interesse die hij of zij nodig heeft tijdens de rijlessen.

Tevens bieden wij rijlessen aan voor mensen met een lichamelijke handicap, doordat onze auto(maat) aangepast kan worden voor verschillende beperkingen. Denk aan bijvoorbeeld eenzijdige verlammingen, dwarslaesie, beperkte functie van arm of been.

Onze aanpak

Dit kunnen wij waarmaken door elke klant het aantal rijlessen aan te bieden die voor hem/haar nodig zijn. Naast de aanpak om iedereen in zijn eigen tempo te leren autorijden, bieden wij ook:

  •  Begeleidingssessies voor klanten die vanwege overmatige angst of een traumatische ervaring niet meer de weg op durven.
  • Opfrisrijlessen voor klanten die een lange tijd niet gereden hebben en de weg weer op willen.

Het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft voordat hij/zij klaar is voor een praktijkexamen verschilt per persoon.Daarom zijn er rijlespakketten samengesteld die bestaan uit de benodigde rijlessen om examen te kunnen doen. Deze worden, afhankelijk van de persoon, aangevuld met eventuele vervolg rijlespakketten of losse rijlessen.

Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.
Mocht dit niet zo zijn, dan horen wij graag van u via de telefoon of via de contactpagina.

Wij zullen zo spoedig en volledig mogelijk reageren.

Hopelijk tot ziens bij een van onze instructeurs !!

Examens aanvragen

Machtig hier jouw rijschool door onderaan in te loggen met je digid, zodat jij zo snel mogelijk een datum hebt voor je theorie en/of praktijkexamen! Rijschoolnummer = 4603U7

Login

Reserveer zelf je theorie examen

Wil je weten wanneer je op kan voor je theorie examen? En wil je niet afhankelijk zijn van je rijschool? Reserveer dan hier rechtstreeks een plaatsje in de agenda van het CBR.

Reserveer

 

Wat onze leerlingen over ons zeggen

Christian

Hendrik Ido Ambacht

“Het is een rijschool waar je zeker bent, dat je goed geholpen wordt met het…

Sander

Hendrik Ido Ambacht

“Uitstekende ervaring. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt stapje voor stapje nieuwe dingen geleerd….

Manon

Dordrecht

“Heel fijn. Zij voelt haarfijn aan hoe je in de lessen zit. Streng genoeg om…